Sinds 2015 kan je bij C-Blast terecht voor het luchtgommen van al je stenen, metalen en houten oppervlakken. Met deze ecologische manier van stralen, zonder het gebruik van schadelijke stoffen, brengen wij elk item terug naar zijn oorspronkelijke staat. Wil je het nadien een nieuwe nabehandeling geven? Ook dan kan je rekenen op de expertise van C-Blast voor de kleuring of het oliën van je meubelstukken.

C-Blast
C-Blast

Hoe wij werken?

Na een bezoek aan huis maken we voor jou gratis een offerte op. Bij kleinere stukken komen we nadien alles bij jou ophalen en brengen we het na de behandeling weer onberispelijk terug. Wil je vaste stukken laten luchtgommen, zoals trappen, een keuken of parketvloer? Dan komen we met onze mobiele installatie ter plaatse. We ruimen steeds alles tot in de puntjes op. Je merkt amper dat we er geweest zijn.

 

Gratis geluchtgomd proefstukje

Ben je op zoek naar een nieuwe look voor je trap, gevel of meubels maar ben je niet helemaal zeker of luchtgommen het gewenste resultaat oplevert? Dan kan je door ons een gratis proefstukje laten uitvoeren. En weet je meteen of dit is wat je in gedachten hebt.

 

Luchtgommen bij C-Blast? Wij garanderen:

  • Ervaren vakmensen
  • Zeer nauwkeurige afwerking
  • Ecologische werkwijze
  • Topservice
  • Gratis offerte op maat na huisbezoek